Lekkage in uw badkamer?

Staat na het douchen uw hele badkamer blank? Heeft u last van vochtplekken in het vertrek dat onder de badkamer zit? Lekkage in de badkamer is vervelend en veroorzaakt al snel veel ongemak. Door het vocht ontstaan bovendien schimmels die schadelijk zijn voor uw gezondheid. Zaak dus, om de lekkage zo snel mogelijk te verhelpen! Het opsporen van het lek is echter vaak een hele klus. De plaats waar de symptomen zichtbaar zijn is namelijk vaak niet de plaats waar het lek zich bevindt! Een loodgieter kan dan uitkomst bieden. Hij beschikt over speciale apparatuur om het lek op te sporen en vakkundig te herstellen.

Vaak bevindt lekkage zich in het leidingwerk. Omdat de leidingen onder de vloer en achter de muren zitten, is speciaal materiaal nodig om zonder veel hak- en breekwerk de lekkage te herstellen. Akker en Reuzenaar Loodgieters is gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van dergelijke leiding lekkage. Wij helpen u dan ook graag door heel Nederland, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar!

Lekkende kraan?

Hoewel onze loodgieters iedere lekkage voor u kunnen verhelpen, kunt u dit in sommige gevallen ook zelf doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lekkende kraan: vaak is het vervangen van de kraanleertjes genoeg om het vervelende gedrup te verhelpen. U hoeft alleen de hoofdkraan van de waterleiding dicht te draaien, de knop van de kraan te trekken en de sierhuls los te draaien. U ziet dan een schroefje waarmee het kraanleertje vastzit en u kunt eenvoudig een nieuw kraanleertje en de sierhuls vastschroeven en de knop weer op de kraan te schroeven. Lukt dit niet, dan helpen wij u natuurlijk graag!