Installateur nodig?

Bent u op zoek naar een installateur voor uw sanitair, leidingwerk, riolering of centrale verwarming? Bij Akker en Reuzenaar Loodgieters bent u aan het juiste bedrijf. Als loodgietersbedrijf zijn wij door heel Nederland inzetbaar voor het uitvoeren van divers installatiewerk.

Het is belangrijk om een professional in te schakelen voor uw installatiewerkzaamheden. Alleen dan weet u zeker dat alles goed en veilig gebeurt, volgens de wettelijke eisen. Bovendien verlengt u door degelijke montage de levensduur van uw toestellen aanzienlijk. In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij het plaatsen van een nieuwe CV ketel, loopt u zelfs kans de garantie op uw ketel te verliezen als u deze niet laat plaatsen door een erkende installateur.

Wat maakt ons de juiste installateur?

Onze vakmannen hebben stuk voor stuk veel ervaring met installatiewerk. We weten precies welk materiaal we nodig hebben bij welke installatie en op welke factoren we precies moeten letten. Kwaliteit is belangrijk, daarom verliezen we dit geen seconde uit het oog. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en voeren iedere klus geheel naar uw wens uit. Een perfect resultaat is gegarandeerd!

Naast installateur, zijn wij ook uw vakman voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. U weet dus bij wie u moet zijn als er problemen optreden! Lekkages en verstoppingen worden door ons altijd binnen één dag verholpen, door heel Nederland! Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag!