Sanitair laten installeren

Is uw badkamer verouderd en wilt u deze moderniseren? Of bouwt u een nieuw huis en moet er nog sanitair worden geplaatst? Ga dan niet zelf aan de slag maar laat uw badkamer realiseren door de ervaren vakmannen van Akker en Reuzenaar Loodgieters. Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van leidingwerk, het plaatsen van badkamermeubilair en het zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking.

Sanitair is er in soorten en maten: van strak modern tot romantisch en klassiek. Als u dat wilt, kunnen wij voor u uw droombadkamer realiseren. We bespreken uw wensen en zoeken samen het sanitair uit dat hierop aansluit. Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor snelle levering en montage!

Problemen met uw sanitair?

Om lekkage en andere problemen in de toekomst te voorkomen, is het belangrijk dat het sanitair vakkundig wordt aangelegd. Leidingwerk verdwijnt immers achter muren en onder de vloer, het is dan niet eenvoudig om zonder hak- en breekwerk de oorzaak en locatie van het lek of de verstopping op sporen. Daarom zorgen onze specialisten altijd voor een perfecte montage! Hoe goed uw sanitair ook aangelegd is, toch is het altijd mogelijk dat problemen ontstaan. Zo ontstaat een verstopping van de douche bijvoorbeeld vaak door haren in de afvoer of zeepresten. Gelukkig kunt u bij problemen dag en nacht op onze specialisten rekenen. Wij helpen u 24/7 bij problemen met uw sanitair!